kolmapäev, 7. september 2011

E4 kokkas :)

Oujeee, sain ka eile loa köögis toimetamiseks. Varajaseks õhtusöögiks tegin suure laadungi Tom Kha suppi - kookospiim, kanafilee, šampinjonid ja tomatid :) :) :) ILGELT HEA! Lisaks tundsin õhtul vastupandamatut soovi küpsetada, mille tulemusel valmis suur kausitäis imemaitsvaid shokolaadi-kaerahelbe küpsiseid. Hommikusöögiks korraliku kohvi kõrvale mekkisid need taas suurepäraselt :)
Ning täna sain võimaluse lõunasööki valmistada. Seekord tegin siis pruunist riisist, juurikatest ja kanafileest üpris arvestatava risoto. Katsetasin esimest korda elus päris risoto valmistamise viisi - pannil kuumutades ja vähehaaval vedelikku lisades. Kuna aga riis oli selline universaalne, mitte õige risoto riis, siis päris kreemjat kõhutäidet mul valmistada ei õnnestunud. Varsti proovin uuesti :)

1 kommentaar:

  1. Ahvatlev risotto :) Ma tükk aega olin hädas, et tahtsin sinu blogi lugeda aga ei mäletanud selle aadressi, et kuidas see täpselt kirjutatud oli. Lõpuks siis nüüd joppas :D Mul oma arvutisse on salvesatatud aga siinse arvutiga peab olema kõik meeles ;)

    VastaKustuta