pühapäev, 7. august 2011

Valus algus

Nonii, otsus tehtud, aeg faktid lauale laduda.

Tere, mina olen E4 ja ma olen paks. Päriselt kohe... Olen terve oma teadliku elu paks olnud. Ka siis, kui ma tegelikult ei olnudki paks, tundsin ma end sellena, ning kui juba end paksuna tunda, siis miks mitte ka tegelikult paks olla?

Armastan söömist, armastan toitu, samas ka vihates neid... toit on minu puhul tihti lohutajaks, olen tüüpiline stressisööja. Kui elu on ilus, siis meenub süüa alles hilisõhtul, kui silme ees pilt virvendama hakkab, kui aga närv must on, siis otsin meeleheitlikult võimalust poodi lippamiseks, et kõikvõimalikku saasta endale suust sisse ajada. Spordiga mul häid suhteid pole - mina ei salli sporti ja sport nähtavasti mind.

Olen sisimas tegelikult paras perfektsionist - mitte veel täielik kontrollifriik, aga selline algaja kiiksutädi küll :) Mulle meeldib, kui kõik on täpselt omal kohal, nii nagu mina heaks arvan.... ja kas tead, kui raske on olla perfektsionist, kui sa ise pole perfektne???? gaaad!! pidev enesehaletsus jne. Hetkel ma sellest pikemalt ei räägi.

Nii ta on... on olnud... siiani. Tänasest muutub kõik. Otsustasime sõbrannaga end taas käsile võtta - seekord viimast korda, sest olen kindel, et mõõnaperioodidest saame koos üle ja ristiretke liigsete kilode suhtes katkestada ma ei kavatse (tahan ka 70 aastasena püss välja näha). On alanud operatsioon "Kahurist püssiks"

Nõrganärvilistel mitte lugeda ehk "Kahuri" statistilised näitajad.
rind: 105cm
rinna alune: 92 cm
kõht (naba alt): 101 cm
puus (kõige laiem koht): 115 cm
reied (kõige laiem koht): 66 cm
sääred (kõige laiem koht): 39 cm
käsivars: 37 cm
kaal (pärastlõunal): 81,8 kg
pikkus: 164 cm
KMI: 30,4

Otsustasin selle blogi siin luua, et pisutki paremat ülevaadet saada oma tegevusest ja tegevusetusest, oma edusammudest ja ebaõnnestumistest... Võttes endale kohustuse iga päev siia teemakohane postitus lisada, loodan ka paremini oma ülesandega hakkama saada. Soovkaaluks määran hetkel 59 kg - see number pole aga kivisse raiutud ja palju olulisem on kindlasti enesetunde ja KMI näitajad. Samuti pole mõtet määrata eesmärgile mingit lõpptähtaega, sest isegi kui soovtulemus on mingil hetkel saavutatud, siis tuleb ju jätkata tööd, et saavutatut ka säilitada - nii et tegu on elukestva ülesandega :)

Mõned tõestusmaterjalid ka:


1 kommentaar: